Followers

KETENANGAN DAN KEBAHAGIAAN ADALAH HEMBUSAN DARI LANGIT...DITURUNKAN KE LUBUK HATI ORANG BERIMAN...MEREKA TETAP BERHATI TEGUH DIKALA ORANG LAIN DALAM KEGONCANGAN..

Tuesday, 27 September 2011

JAMUAN HARI RAYA SEKSYEN KHIDMAT PENGURUSAN









    Pada 23/9 baru ni seksyen khidmat pengurusan mengadakan jamuan Hari raya.Unit aku iaitu unit mel kena jaga gerai nasi kukus.Semua sekali ada 5 gerai iaitu gerai lemang,sate,nasi kukus,ais krim dan minuman.hari tu diadakan juga pertandingan gerai tercantik..gerai aku  dapat no.5..hu..hu..sebabnya nasi sampai lambat...tapi xpela...janji happy.
    Pastu ada juga pertandingan pakaian tercantik.Pemenang untuk perempuan ialah Nana dari unit aku..Lelaki pulak abg yusof dari Kewangan.
   



Monday, 12 September 2011

SELAMAT HARI RAYA...

    Lamanya tak update blog ni...keje banyak lepas cuti raya.ni baru ada masa nak buka blog..Skarg ni masih lagi dalam mood raya...yela...raya kan sebulan.tiap2 minggu ada je rumah terbuka yang kena pergi.Takde masa lagi nk buat rumah terbuka.Raya tahun ni biasa je..takde berjalan mane pun..ntahla,makin lama makin takde semangat nak ziarah menziarah..duk  rumah je.

   Tahun ni raya rumah mertua kat kemaman.Takde masak ape pun,mak mertua buat laksa sikit sebab menantu mak  dah buat nasi ayam siap2 kat rumah dia.hantar yang dah masak kat rumah mak mertua.menu lain lagi ialah sate dan ketupat palas.Hari raya pertama tak gi mane pun,duk rumah je...sembang2 ngan adik beradik..camni la raya kat kemaman,takde nak ziarah menziarah.Raya kedua baru gi raya kt rumah adik bradik, petang tu balik ke kuala terengganu
rumah ayah aku.Kat terengganu barula berjalan sikit,tapi tak banyak rumah pergi..Mane yang sempat je.